MODERN HUDVÅRD: Allt du behöver veta om denna Nya Nålfria PRX T33-Behandlingen

posted in: Utveckling | 0

PRX T33 är en hudvård som ger en omedelbar, smärtfri, effektiv och säker estetisk förbättring av hudens kvalitet. Vad som är viktigast: det är icke-invasivt och nålfritt. Det är lämpligt för kvinnor och män och det kan göras under alla årstider.

Vad är PRX-T33-behandling egentligen?

Det är en CE-certifierad läkemedelsformulering med en patenterad formel, skapad efter år av forskning, som kombinerar definierade mängder väteperoxid och triklorättiksyra (TCA). Det är en icke-injicerbar produkt som främjar hudens biostimulering, utan att skada huden. Dess namn kommer från symboliken för de två huvudämnena: PRX för väteperoxid och T33 för andelen TCA i föreningen som är 33%.

Hur fungerar hudvårdsbehandlingen?

Hudbioregenerering, med PRX T33 lokal applikation, är ett verkligt innovativt tillvägagångssätt säger Estetic, som vi pratade med, eftersom det möjliggör aktivering av kroppens egna celler med kollagen- och elastinproduktion, utan injicerbara tekniker och utan användning av maskiner. PRX T33 penetrerar direkt in i de djupare lagren av huden, ger omedelbar lyster och uppstramning av huden och lämnar ytan intakt.

I vilka fall är det tillrådligt att använda PRX-T33?

Denna hudvårdsteknik kan vara mycket effektiv när förhållanden som följande finns:

  • Förlust av fasthet i huden i ansikte och hals
  • Tunna och djupare rynkor i ansikte och hals
  • Djup hudföryngring och antiaging
  • Atrofiska ärr
  • Bristningar
HUDVÅRD

Hur går behandlingen till?

Appliceringen av PRX T33 görs med en specifik teknik som inte varar mer än 15 minuter. Blandningen penetrerar huden snabbt för att aktivera regenerering i epidermis (det yttre hudlagret) noninvasivt och utan behov av hård exfoliering. Omedelbart efter hudvårdsbehandlingen appliceras en speciell kräm för att återställa den hydrolipidiska filmen, återfukta och skydda huden.

Vilka är resultaten av PRX-T33?

Den framhäver ansiktets naturliga skönhet eftersom den ger omedelbar och synlig utjämning av rynkor, intensiv fasthet och glans. Den har unika långsiktiga antiaging-egenskaper och är även indicerad för behandling av ärr och bristningar. PRX T33 är en extremt aktiv produkt och kan användas ensam eller i kombination med andra vanliga kosmetiska behandlingar, såsom Botox, mesoterapi eller fillers, vilket förstärker deras effekt.

Finns det några biverkningar?

Appliceringen av den aktiva produkten är icke-injicerbar och därför finns det ingen risk för blåmärken eller svullnad. Det finns ingen återhämtningstid och återgången till dagliga aktiviteter är snabb. Mellan sessionerna avslutas hudvårdsbehandlingen med en hemmaapplicering av ett speciellt glykolsyraserum med lågt pH (8%) lämpligt för alla hudtyper, utan att orsaka en brännande känsla.

Hur länge håller resultaten?

Resultaten är omedelbara men huden fortsätter att förbättras upp till 6 månader senare. Att göra 5 sessioner var 10:e till 15:e dag kan multiplicera effektiviteten hos PRX-T33.

Läs också denna artikel om moderna skönhetsbehandlingarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *