FILLERS TILL ANSIKTET, DEN NYA TEKNIKEN.

posted in: Uncategorized | 0

Åldrande är inte roligt, speciellt när det gör saker som att rynka våra ansikten som tar bort den ungdomliga glöden vi en gång hade. Men bara för att det händer betyder det inte att vi inte kan slå tillbaka. Lösningen heter fillers.

När du väl bestämmer dig för att slå tillbaka är frågan om hur långt du går för din ungdom? Är det att köpa dyra krämer, välja plastikkirurgi eller någonstans däremellan? 

Naturligtvis är allas väg olika, men idag ska vi berätta om fördelarna med ansikt fillers och vad de kan göra för att hjälpa dig att se ung och glödande ut med slät hud samtidigt som vi avslöjar några av de vanliga myterna och missuppfattningarna.

fillers-

Läs om andra viktiga nyheter på lansbladet.se

Låt oss börja med en snabb lektion och svara på frågan: vad är ett ansikt fillers? Även om det verkar vara mer komplicerat, är ett ansiktsfyllmedel helt enkelt ett material som är antingen naturligt eller syntetiskt som injiceras i sprickor i din hud för att fylla ut utrymmet och skapa jämnhet till din hud. Det finns flera olika tekniker och material som används. Vilken du använder beror i allmänhet på vad du vill göra och vilka tekniker och material din klinik föredrar.

Så, vad kan du använda ansikt fillers på? Naturligtvis kan de användas för att fylla ut rynkor som exempelvis rynkor i pannan. Men de kan också användas för att fylla in insjunkna kinder där insjunkna kinder lägger ett föråldrat utseende på ditt ansikte. En fylligare kind som ger dig ett utseende av en yngre ålder. Medan vi plumpar upp saker och ting kan du använda ansiktsfyllmedel för att fylla upp läpparna också. Det går göra väldigt mycket som du förstår med fillers och fördelen med detta är att du slipper långa läktider och du får ett snabbt resultat direkt.

Du kanske frågar dig själv varför skulle du inte bara ta steget och lägga dig under kniven hos en plastikkirurg. Om du väljer att göra det, gör då det, men anledningen till att detta blir ett mycket mer genomförbart alternativ för många kvinnor är kostnadsfaktorn. Ansiktsfyllmedel kan administreras till en bråkdel av kostnaden för plastikkirurgi. Så du spenderar mindre pengar och behöver inte utstå en sådan invasiv procedur.

Så du har hört några skräckhistorier om människor som injicerar saker i huden och har haft negativa effekter. Precis som tekniken har utvecklats under åren, så har vetenskapen om ansiktsfyllmedel kommit långt. 

Enligt en artikel publicerad i USA:s medicinska institut för hälsa så kom de fram till att riskerna när du använder ett ansiktsfyllmedel mycket låga, näst intill minimala, där en låg procent som gjorde dessa ingrepp fick besvär i efterhand. Enligt samma artikel var mindre blåmärken på injektionsstället det vanligaste som inträffade hos klienterna.

fillers-klinik

Så, vart går du härifrån? Du vill vara säker på att du hittar en skönhetsklinik som har gjort många av dessa procedurer innan du gör ditt ansiktsfyllmedel. När du rådgör med din klinik, ställ specifika frågor om vilka tekniker de använder då de finns en del olika och hur många av dessa procedurer de har gjort framgångsrikt. Lita inte bara på de två eller tre före- och efterbilderna de ger dig. Gå också till internet och leta efter specifika recensioner för den skönhetskliniken.

Proffstips:

” När allt sen är klart, bli inte hemmablind och injicera in mer och mer då det lätt kan se oproportionerligt ut, där du får den allmänt kända duckface looken. ”

Vill du lära dig mer om botox då det kan vara en annan lösning beroende på vad du vill uppnå så klicka på botox.

Gillar du att läsa om skönhet, hälsa eller kanske tips för hemmet? Kolla in den här bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *