Hur du hjälper dina barn att kontrollera sin röra

posted in: Uncategorized | 0

De flesta barn har problem med att hålla sina rum rena och är bra på att komma på ursäkter för att inte hålla sina rum rena, en ursäkt är helt giltig – de har inte ett system som fungerar för dem. Tja, här är några idéer du kan använda för att hjälpa dina barn att hålla sina rum något mer civiliserade: Läs mer om nyheter som är viktiga att veta här.

Många barn hänger inte upp sina kläder eftersom de bokstavligen inte kan nå garderobsstänger eller krokar. Sänk dem eller installera dem på mer lättillgängliga ställen.

Skapa ett organisationssystem. Märk lådor, hyllor och korgar med bilder eller ord, “Skor”, “Tröjor”, “Strumpor”, “Spel”, “Böcker”. Detta ger en avsedd plats för allt och är vanligtvis lätt.

Använd billiga plastkorgar för att innehålla och organisera mindre föremål som konsttillbehör, leksaksbilar, block, actionfigurer och handelskort.

kontrollera-barn

Gå igenom den nuvarande samlingen av prydnadssaker med ditt barn för att skära ner det till “måste behålla” saker och lägg resten i en egen behållare. Låt ditt barn veta att när behållaren är full är det dags att rensa.

Ha en papperskorg i ditt barns rum och en tvättkorg också. Detta gör det lättare för ditt barn att ha ordning och för dig när det är dags att städa och samla tvätt.

Du kan ta det ett steg längre och ge dem ett helt eget städpaket. För små barn skulle en dammduk och en liten kvast med dammpanna vara ett bra val.

Genom att ge dina barn möjlighet att hålla ordning nu, desto större är chansen att de kommer att bli organiserade senare i livet.

Läs att veta mer och kanske få hjälp tryck på städfirma göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *